GCI Case Studies

Latest News:
You are here: Home » Casestudy » Regus One Victoria Square

Regus One Victoria Square

Project details – To take down and dispose of existing partition walls, doors and vision panels to create a new 170m2 open plan office. New partitioning was erected to block up the old door spaces and to create new internal offices to be used as meeting rooms and management offices, including new doors, frames and glazed vision panels.

New decoration was applied throughout along with changes to the lighting configuration and multiple floor box moves before new carpet tiles were installed throughout.

All of our work was completed outside of the clients working hours, over a weekend from close of business on Friday evening through to the early hours of Monday morning, ensuring the office was ready for business as usual at 7:30 on the Monday morning.

Cookie Policy Terms of Use